BSO KAMP MEI 2018

Een knap staaltje speurwerk van onze groep BSO kampgangers 2018.

Van het ene op het andere moment werden we zo midden in een zaak van Johnny Indian getrokken. Het volledig uitwerken van een familie stamboom om erachter te komen wie de rechtmatige erfgenaam is van dat bijzondere, kostbare schilderij. De opdringerige, opvliegende Carlos of de elegante ontredderde dame Alicia die de hulp van Johnny heeft ingeroepen.

De kinderen hebben codes moeten kraken, puzzels en raadsels opgelost om zo kisten en bureaulades te kunnen openen. Dossiers zijn compleet gemaakt en de volledige stamboom van de familie Klynstra is uitgezocht. Johnny zelf stuurde vanuit diverse plaatsen uit de wereld postpakketten en telegrams om de informatie aan te vullen. 

En zo kon op vrijdag na drie geweldige dagen, gezellige en een beetje spannende avonden de zaak gesloten worden. Alicia is persoonlijk het schilderij komen ophalen en heeft de kinderen bedankt voor hun hulp en inzet met een mooie roos.

We hadden naast al dat speurwerk nog genoeg tijd om stokken te bewerken, allerlei spellen te doen, kampvuur te maken en vooral veel plezier en gezelligheid te hebben met elkaar. Kinderen en leiding hebben weer genoten. Er zijn weer unieke, waardevolle ervaringen opgedaan die waarschijnlijk de komende dagen eerst nog even moeten bezinken.

Bedankt allemaal!