punt-1.png
 

HBO-leiding

Bijna al onze leid(st)ers hebben een HBO-opleiding gevolgd. Het zijn stuk voor stuk zeer betrokken mensen die graag diepgang geven aan hun werk en die onze Korczak-visie goed weten in te passen in hun werk. Zowel in het groepswerk als in allerlei taken daarbuiten. Iedereen krijgt de kans om te doen waar hij/zij goed in is. Zo maken we optimaal gebruik van de kwaliteiten die we in huis hebben.

 

Eigen vervoer

We beschikken over 4 eigen busjes. Op woensdagmiddag en tijdens vakanties worden deze busjes volop benut om uitstapjes te maken. Dat geeft ons heel veel vrijheid, ook om op het laatste moment nog te beslissen om lekker op pad te gaan!

bg_sterke_2.png
 
bg_sterke_1op8.png
 

Kleinschalig: Kindratio 1 op 8

We werken met kleine groepen; dat wil zeggen 1 leid(st)er op 8 kinderen. Wij vinden dit erg belangrijk omdat je alleen op die manier persoonlijke aandacht voor ieder kind kunt garanderen. Per dag kunnen er op beide locaties 24 kinderen terecht, die begeleid worden door 3 leid(st)ers. Drie dagen per week worden zij ook nog eens ondersteund door onze groepshulpen

 
 

Vaste en gespecialiseerde groepsleiding en vervangers

Al jaren werken we met een vast groepje mensen. Kinderen en ouders weten daardoor precies waar ze aan toe zijn, zij kennen onze mensen goed. Als er iemand ziek of vrij is, vullen we die plek in met eigen mensen. Als dat niet lukt hebben we een aantal vaste vervangsters, die al jaren ons team versterken. Ook dat zijn dus vertrouwde gezichten voor de kinderen.

 
bg_sterke_anwb.png
 

PGB aanbod

Onze speciale activiteiten (sport en spel, popgroep, biken en struinen) gebeuren in kleine groepjes en worden aangeboden door professionele mensen. Uitermate geschikt voor kinderen met een persoonsgebonden budget (PGB). Voor deze activiteiten opvang zijn we dan ook sinds maart 2012 AWBZ-gecertificeerd.