BSO de Boomhut
 
doen_huis_1.png

Onze TRADITIES
  

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zomerfeest 2017

doen_tradities_14.jpg
 

Boomhut tradities

 
 
3.7 kamp3.jpg

BSO KAMP

Het is inmiddels uitgegroeid tot een zeer populaire happening. Elk jaar is er weer een nieuw spectaculair en uitdagend thema, waardoor de kinderen zich eventjes helemaal weg van huis in een wereld van fantasie en avontuur kunnen onderdompelen.

ZOMERFEEST

Dit evenement is altijd weer een heerlijk relaxed samenzijn met ouders en kinderen. Natuurlijk onder het genot van heerlijke eten en drinken, terwijl de kinderen van de popgroep, de muziek- en danslessen hun ‘kunsten’ presenteren op het podium.

3.7 kamp 3.jpg

WINTERFEEST

Ook vieren we ieder jaar samen met kinderen en ouders het winterfeest. Het is een soort winter-wonder-land in het klein. Een winterthema zorgt voor een magische sfeer. Super gezellig met warme chocomel en glühwein bij het kampvuur, een lekker hapje en sfeervolle muziek.Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten georganiseerd rondom het jaarlijks thema, dus je kan nog een leuke herinnering mee naar huis nemen ook.

 
struinovernachting (1).jpg

STRUINOVERNACHTING

Ieder jaar voor de zomervakantie is er speciaal voor de struiners een overnachting met tentjes, kampvuur, zelf je potje koken, m.a.w. een ware survival-avontuur. Ze zijn wel wat gewend, hoor, onze wekelijkse struiners. Samenwerken, doorzetten en van-aanpakken-weten is hier dan ook een ‘must’. Wat een zelfredzaamheid laten ze dan zien. Kinderen zijn echt al groot!! (aldus Korczak).

haloween.jpg

HALLOWEEN

Met de kinderen vanaf groep 5 vieren we om het jaar Halloween. Dit griezelfeest is ook weer een niet-te-willen-missen evenement. De kinderen wanen zich in een wereld vol spanning en sensatie, waar nog lang over nagepraat wordt. Of ze ‘s avonds rustig zullen slapen valt zeer te betwijfelen….

sint web 2017.jpg

SINTERKLAAS

Ieder jaar maken we samen met onze eigen Sinterklaas, pietjes en onze zelfgemaakte boot een rit door de wijk Amby. Onze pietjes trakteren iedereen die ze tegenkomen op pepernoten en wie weet staan ze wel op uw stoep.

 

doen_tradities_footer.jpg