workshops

Ieder jaar worden er voor de kinderen tal van workshops georganiseerd. We proberen zoveel mogelijk op zoek te gaan naar de behoefte van kinderen. Er staan een aantal op de planning voor schooljaar  2017-2018 .
We zijn momenteel druk bezig met inventariseren. Opgeven kan door het
formulier in te vullen en verstuur.


band aaron .jpg
band.jpg

POPGROEP 

Deze workshop start na de carnavalsvakantie onder begeleiding van Jop. Hij verzorgt al een hele tijd de gitaar en zangles bij de Boomhut. We zoeken kinderen die muziek willen maken. Een cover maken van je favoriete popgroep. Dat is toch gaaf!
Je leert hier drummen, gitaar en bas spelen, zingen, toetsen en samenwerken.

Twijfel je nog?
Kom dan dinsdag 30 januari naar de try out bij locatie 't Huis. Jop verzorgt een gratis proefles. Schrijf je ook in voor de proefles!
Na de Carnavalsvakantie start de workshop en het eerste optreden van band zal op het Zomerfeest zijn.   

Hou je van muziek en wil je graag met de workshop meedoen? Schrijf je dan snel in voor deze workshop.

Wie:                Vanaf 7 jaar
Wanneer:       30 januari proefles. Na de carnaval willen we starten met de workshop
Waar:             t' Huis
Kosten:          € 6,00 per keer

Naam *
Naam
 

Toneelles

Dit jaar staat er de workshop toneelles voor kinderen vanaf 7 jaar op het programma. De toneeldocente neemt je mee in de wereld van toneel.  

Vind jij het leuk om toneel te spelen en durf jij op het podium te staan? Geef je dan gauw op voor de workshop toneel. Vul het inschrijfformulier in en verzend! 

Wie:                Vanaf 7 jaar.
Wanneer:       Wordt snel bekend gemaakt. 
Waar:             Wordt snel bekend gemaakt. 
Kosten:          Wordt snel bekend gemaakt

Deze workshop is bedoeld voor kinderen die gebruik maken van opvang bij 't Huis en de Boomhut op dinsdag. Mochten er nog plekken vrij zijn voor anderen kinderen dan zullen we dat tegen die tijd melden op de website en kun je je alsnog opgeven.

Name *
Name
 
toneel 3.jpg
 

Timmerclub Frans

De timmerclub is er voor alle timmermannen en timmervrouwen vanaf 7 jaar. Onder begeleiding van Frans maak je met een echte hamer, zaag en spijkers je eigen houten kunstwerk. De workshop vind plaats in het geweldige timmerlokaal van het Werkhuis. Hier staan alle materialen beschikbaar tegen een kleine vergoeding.

Natuurlijk kun je na de workshop je zelfgemaakte kunstwerkjes mee naar huis nemen om ermee te pronken. Lijkt jou het leuk om een aantal weken te timmeren, schrijf je dan alvast in en verstuur het inschrijfformulier.

 Wie:               Vanaf 7 jaar.
Wanneer:       Iedere dinsdag vanaf (nog niet bekend)
Waar:             't Werkhuis, President Rooseveltlaan 213
Kosten:          Nog niet bekend.

Deze workshop is bedoeld voor kinderen die gebruik maken van opvang bij 't Huis op dinsdag. Mochten er nog plekken vrij zijn voor anderen kinderen dan zullen we dat tegen die tijd melden op de website en kun je je alsnog opgeven.

Name *
Name
timmeren frans