workshops

Ieder jaar worden er voor de kinderen tal van workshops georganiseerd. We proberen zoveel mogelijk op zoek te gaan naar de behoefte van kinderen. Er staan er al een aantal op de planning voor schooljaar  2018-2019.
Zie hieronder het aanbod tot aan de kerstvakantie. 

 
 

Maandag 13 mei
Timmeren met Frans

Maandag 6 mei
Modeclub met Marjo

Donderdag 16 mei
Hip hop

 
 

Timmeren met Frans

De timmerclub is voor timmermannen en timmervrouwen vanaf groep 6. Onder begeleiding van Frans en Remco ga je aan de slag met een hamer, zaag en spijkers. Bouw samen met iemand een eigen zeepkist. Onze handige Frans en Remco helpen jullie om je eigen ontwerp in elkaar te timmeren. De workshop vindt plaats bij de Boomhut in Amby.
Natuurlijk mag je na de workshop je eigen gemaakte zeepkist mee naar huis nemen. De laatste les is een zeepkistenrace en zoals vorig jaar zal er weer een trofee te winnen zijn. Durf jij de challenge aan?

Voor wie: Kinderen vanaf groep 6
Wanneer: Iedere maandag vanaf 13 mei t/m 1 juli (m.u.v. pinkstermaandag).
Waar: Locatie de Boomhut in Amby
Tijd: 16.15-17.30 uur
Kosten: € 50,00 voor de totale workshop. Maak je geen gebruik van opvang op donderdag dan betaal je totaal € 55,00.

Lijkt het jou leuk om een aantal weken te timmeren? Vul dan het inschrijfformulier in en geef je op.

 

workshop hip hop

Dit is het vervolg op een eerdere workshop dans. Je leert van alles wat. Streetdance, Hip Hop en Moderne Jazz, en samen maken jullie een presentatie voor je vrienden en ouders.

Misschien wel een presentatie op het zomerfeest... Jullie gaan samen op zoek naar wat jullie willen leren onder begeleiding van Bart en Vera van YnkD. Bart en Vera zijn ervaren dansdocenten die met jullie aan de slag gaan in de gymzaal van Xonar. Daar is een mooie dansruimte met spiegel aanwezig waar we gebruik van mogen maken.

Voor wie: Kinderen vanaf groep 4
Wanneer: Iedere donderdag, van 16 mei t/m 4 juli
Waar: Severenstraat 16, Amby
Tijd: 16.00-17.00 uur
Kosten:           € 48,00 voor de totale workshop. Totaal 8 lessen.
Maak je geen gebruik van opvang op donderdag dan betaal je totaal € 56,00.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Vul dan het formulier in en geef je op! We starten bij minimaal 7 aanmeldingen.

 

naald+draad+marjo

Maandag na de meivakantie start het naaiclubje onder begeleiding van Marjo. Het vorige naaiclubje was een groot succes en daarom een vervolg hierop. Marjo zal met de kinderen tot aan de zomervakantie weer aan de slag gaan bij ‘t werkhuis. Daar is een naaiatelier waar we gebruik mogen maken van leuke materialen en allerlei gereedschappen.
Na deze workshop loop je de deur uit met een zelfgemaakte knuffel, rokje, jurkje of iets heel anders wat je graag wilt leren maken.

Voor wie:    Kinderen vanaf groep 5
Wanneer:   Maandag 6 mei t/m maandag 2 juli
Waar:         ‘t Werkhuis, President Rooseveltlaan 213
Tijd:            16.00 uur - 17.30 uur

Deze workshop is bedoeld voor kinderen die gebruik maken van opvang op maandag. Helaas is deze workshop al vol en kun je je niet meer inschrijven.

vol

 

ballet

spacejump

Workshop ballet  Doe je mee met de workshop ballet? Onder begeleiding van een echte ballerina.  Vera is klassiek ballet opgeleid en wilt graag met onze jongste kinderen een leuke ballet voorstelling verzorgen. De kinderen zullen eerst een aantal weken de basis leren van ballet zoals houding en pasjes. Iedere maandag oefenen de kinderen in de gymzaal van Xonar. De voorstelling zal plaatsvinden in ‘t Magisch Theatertje daar komt een presentatie veel meer tot z’n recht. Na de workshop worden de kinderen terug gebracht naar hun eigen locatie. Kinderen die geen gebruik maken van opvang op maandag zullen zelf het vervoer moeten regelen. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Vul dan gauw het formulier in en geef je op! We starten bij minimaal 7 aanmeldingen.  Voor wie: Kinderen van groep 1, 2 en 3 Wanneer: Iedere maandag vanaf 18 maart t/m 15 april Waar: Severenstraat 16 Tijd: 16.15-17.00 uur Kosten: € 30,00 voor de totale workshop (afhankelijk van het aantal deelnemers). Maak je geen gebruik van opvang op donderdag dan betaal je totaal € 35,00.

Workshop ballet

Doe je mee met de workshop ballet? Onder begeleiding van een echte ballerina.

Vera is klassiek ballet opgeleid en wilt graag met onze jongste kinderen een leuke ballet voorstelling verzorgen. De kinderen zullen eerst een aantal weken de basis leren van ballet zoals houding en pasjes. Iedere maandag oefenen de kinderen in de gymzaal van Xonar. De voorstelling zal plaatsvinden in ‘t Magisch Theatertje daar komt een presentatie veel meer tot z’n recht.
Na de workshop worden de kinderen terug gebracht naar hun eigen locatie. Kinderen die geen gebruik maken van opvang op maandag zullen zelf het vervoer moeten regelen.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Vul dan gauw het formulier in en geef je op! We starten bij minimaal 7 aanmeldingen.

Voor wie: Kinderen van groep 1, 2 en 3
Wanneer: Iedere maandag vanaf 18 maart t/m 15 april
Waar: Severenstraat 16
Tijd: 16.15-17.00 uur
Kosten: € 30,00 voor de totale workshop (afhankelijk van het aantal deelnemers).
Maak je geen gebruik van opvang op donderdag dan betaal je totaal € 35,00.

Workshop jumpen  Doe mee met de nieuwe workshop jumpen in het nieuwe indoor trampoline park Space jump Maastricht.  Onder begeleiding van een ervaren jump master leer je gekke tricks en skills op een trampoline. De laatste les mogen familie en vrienden komen kijken. Na de workshop worden de kinderen terug gebracht naar hun eigen locatie. De workshop start bij minimaal 10 deelnemers, er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen.  Voor wie: Kinderen vanaf 8 jaar Wanneer: Iedere donderdag vanaf 21 Maart t/m 18 april  Waar: Space jump Maastricht, Porseleinstraat 1a Tijd: 16.00-17.00 uur Kosten: € 40,00 voor de totale workshop.  Maak je geen gebruik van opvang op donderdag dan betaal je totaal € 45,50 .

Workshop jumpen

Doe mee met de nieuwe workshop jumpen in het nieuwe indoor trampoline park Space jump Maastricht.

Onder begeleiding van een ervaren jump master leer je gekke tricks en skills op een trampoline. De laatste les mogen familie en vrienden komen kijken.

Na de workshop worden de kinderen terug gebracht naar hun eigen locatie. De workshop start bij minimaal 10 deelnemers, er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen.

Voor wie: Kinderen vanaf 8 jaar
Wanneer: Iedere donderdag vanaf 21 Maart t/m 18 april
Waar: Space jump Maastricht, Porseleinstraat 1a
Tijd: 16.00-17.00 uur
Kosten: € 40,00 voor de totale workshop.
Maak je geen gebruik van opvang op donderdag dan betaal je totaal € 45,50.