BSO de Boomhut
 

WIE ZIJN WIJ?

 
wie-we-zijn.jpg
 
2.1 frans.jpg

ik ben... Frans van Kruining

Sinds het ontstaan van buitenschoolse opvang in Maastricht ben ik werkzaam in deze tak van kinderopvang. Na al die jaren is mijn enthousiasme voor het werken met kinderen in de buitenschoolse opvang er niet minder op geworden. Integendeel! De mooie initiatieven die ik heb genomen, bloeiden regelmatig uit tot volwaardige activiteiten, waarbij kinderen talenten ontpopten die niet eerder zichtbaar waren.

Door kinderen serieus te nemen, ben ik in de mogelijkheid om een vertrouwensband op te bouwen met een omgang, waarbij een kind zich prettig voelt en waarbij het zichzelf durft te zijn. Mijn ervaring leert, dat alleen dàn een kind in staat is om zijn talenten te ontwikkelen en op te groeien als volwaardig persoon, die trots kan zijn op zichzelf. Het is mijn drijfveer om daar een steentje aan bij te dragen.

Hierbij ga ik uit van de visie dat `kinderen al gróót zijn'! Dit betekent niet, dat er dus niets meer hoeft te gebeuren en je er niet meer naar om hoeft te kijken. Ik bedoel hiermee dat je kinderen laat ervaren, dat ze al heel wat waard zijn. Dat ze al heel veel zèlf kunnen. Vanuit die grondgedachte kijk ik niet alleen naar kinderen, maar ook naar volwassenen.


JE MOET ELK MENS IN ZIJN WAARDE LATEN EN RESPECTVOL BENADEREN, TE BEGINNEN BIJ HET KIND! ZÓ STA IK IN HET LEVEN EN ZÓ WIL IK BSO DE BOOMHUT INSPIREREN!
— Frans van Kruining

 
 

Ontdekken, beleven en grenzen verleggen, dát is BSO de Boomhut.

3.7 kamp 3.jpg
 

Wij ZIJN...

... een team dat bestaat uit mannen en vrouwen, jong en oud(er), van creatief tot  inspirerend, van huiselijk  tot kunstzinnig  en van geduldig en rustgevend tot bruisend en humoristisch. Kortom een beetje van alles. Ieder teamlid heeft zijn eigen talent en dat wordt volledig ingezet, waar mogelijk binnen de organisatie. We zijn een geheel zelfsturend team en daardoor een geheel zelfsturende organisatie.

Maar boven alles bezit ieder teamlid een enorme liefde voor kinderen waar  ze zich graag voor inzetten!

Het team bestaat niet alleen uit groepsleiding, maar ook uit groepshulpen ter assistentie van het groepswerk, een aantal freelancers ten behoeve van de activiteiten-opvang, poetsers, iemand voor het algemeen onderhoud van beide locaties en een aantal chauffeurs. Ieder draagt zijn steentje bij met de kwaliteit en het talent die hij/zij bezit. Iedereen wordt gewaardeerd zoals hij is en iedereen mag zichzelf zijn. Sterker nog, vanuit onze visie achten wij dat juist wenselijk.

Daarnaast werken er regelmatig een aantal stagiaires in een schooljaar bij BSO DE BOOMHUT. De ene wat langer dan de ander.
Alle mensen die bij ons in dienst zijn hebben een verklaring omtrent het gedrag overlegd en de vaste groepsleiding en groepshulpen zijn allemaal gediplomeerd BHV-er. 

 
 
home_footer_1.jpg