Derde struingroep

struin web.jpg

STRUINEN

We weten al een hele tijd dat er meer kinderen zijn die heel graag willen gaan struinen. De activiteit is zo leuk, uniek en erg populair dat we het volgend schooljaar een derde groep willen gaan starten, ook op de dinsdag. De groep zal vanuit Amby samen met Guusje vertrekken naar Moerveld. Het struinen zal vooral plaatsvinden op en rond Moerveld. Aan het einde van de activiteit zullen de kinderen rond 17.45 uur terug gebracht worden naar de Boomhut. 

MEEDOEN?

Meedoen betekent dat je na school wordt opgehaald door Guusje en vertrekt richting Moerveld. Struinen is niet alleen op locatie, de kinderen gaan ook de natuur in of ze bouwen ergens in het bos een schuilplaats. Vies weer bestaat niet want een struiner kleedt zich goed en maakt een vuurtje om op te warmen. Leer, overleef, verwonder en beleef de natuur van dichtbij.

WANNEER?

Je start in september en krijgt 1 proefmaand. Als je dan beslist om door te gaan, dan ga je met deze groep een jaar lang struinen.

WIE?

Ben je 8 jaar of zit je in groep 5 of hoger dan mag jij je inschrijven voor deze workshop. Natuurlijk moet jij het leuk vinden om dit een jaar lang te doen. Ben jij een echte struiner of wil je er een worden? Geef je dan gauw op want er zijn maar 3 plekken. Stuur een mail naar info@bso-deboomhut.nl en geef je op.

Kijk op de Moerveld pagina voor informatie en foto's of check onze Facebook pagina.

struin web3.jpg