Koken met Ethy Spaghetti

Geef je op voor 'Koken met Ethy Spaghetti'

koken+6.jpg

Maandag 30 oktober start de workshop koken met Ethy. Dit zal weer als vanouds onder begeleiding zijn van onze eigen chef-kok Ethy Spaghetti. Iedere maandag van 15.30 uur tot 17.30 uur zal je leren om heerlijke lekkernijen te bakken, grillen, koken, flamberen, pocheren en dergelijke.

Twee maandagen , 13 november en 4 december, hebben we gereserveerd om met de kinderen pizza’s te bakken. Dit wordt verzorgd door catering KABOOM, gevaarlijk lekker. Ze gebruiken daarvoor een mobiele hout gestookte oven en gebruiken eerlijke ingrediënten.

KaboomeventsFB4.jpg

De workshop is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar van locatie t Huis en zal plaatsvinden bij Caracola, President Rooseveltlaan 213. We vragen de ouders om aan het einde van de workshop de kinderen daar op te halen. Qua tijd kan de workshop namelijk uitlopen i.v.m. opruimwerkzaamheden in de keuken.

De kosten voor de hele workshop zijn € 40,00 en zullen automatisch geïncasseerd worden. Hiervan worden o.a. de freelancers, materialen,  ingrediënten en extra huur bekostigd.

Aanmelden

 

 

Frans van Kruining