Nieuwsbrief maart

Leuke uitspraken:
Luca (5): ‘Bij de kerk wonen uitgestorven mensen.’
Max (11): ‘Ik kom hier voor mijn rust!’

Te lang geen nieuwsbrief

Het hele vorige jaar zijn er, puur door tijdsgebrek, geen nieuwsbrieven van ons uit gegaan. We zien er wel het belang van in, dus we willen de draad weer oppakken. We bundelen op deze manier de info die jullie moeten krijgen en proberen jullie daarnaast zo weinig mogelijk te bestoken met andere mails. De Nieuwsbrief is niet enkel informatief maar ook gewoon gezellig om te lezen. En iedere Nieuwsbrief start altijd met een of meerdere leuke uitspraken van ‘onze’ kinderen, want daarvan hebben we voorbeelden te over…!!

Nieuwe kinderen 2018

In januari, februari en maart zijn er weer enkele kinderen bij gekomen:
Sten, Yara, Jules, Rebble, Anwulika, Ifunanya, Noa, Tinde, Max en Maurice. Welkom allemaal; we wensen jullie een onvergetelijke tijd bij de Boomhut!!

zwemles poster 2017.jpg

Zwemles-plekken

Zowel op maandag als op dinsdag gaan we met een groepje kinderen richting Polfermolen om te gaan leszwemmen. Op dit moment zijn er op beide dagen weer plekken vrij. Wil jij ook je kind, tijdens BSO-uren, het diploma-A laten halen, of heb je vragen hierover, mail dan gerust naar Esther: ehuijskens@bso-deboomhut.nl

BSO kamp

Tijdens de mei-vakantie, op 2, 3 en 4 mei gaan we weer op kamp met kinderen van gr 5 t/m 8. Jullie ontvangen binnenkort een mail met informatie over aanmelden en meer.

2.1 frans.jpg
 

Bijtijds afmelden!

Het komt de laatste tijd weer vaker voor dat we tijdens het ophalen van kinderen van school pas van de juf te horen krijgen dat een kind ziek was of gewoon niet meegaat naar de BSO die dag. Zo’n late afmelding is voor ons heel vervelend omdat we een nauwsluitend ophaalschema hebben. Een kind minder, wil vaak al zeggen dat we met een bus minder naar die school hoeven. Laat ons daarom altijd
bijtijds weten als je kind niet komt. Dit kan gewoon via de mail, die checken we iedere dag voordat we kinderen halen. Alvast bedankt!

meivakantie.jpg

Meivakantie

Jullie hebben deze week een mail gekregen om je kind aan te melden voor de meivakantie. Graag voor 19 maart iets laten weten. Het vergt een heel gepuzzel voor Rozan, dus fijn als jullie op tijd iets laten weten.

boomhutsticker drukwerk.jpg

Nieuwe Logo

Zoals jullie boven en onderaan deze nieuwsbrief kunnen zien
hebben we sinds kort een nieuw logo. En dat niet alleen…ook onze
gehele website is vernieuwd. Diana heeft al haar creativiteit in het spel gegooid en is gekomen tot dit prachtige resultaat. Ook op onze bussen zal binnenkort dit nieuwe logo te zien zijn!

Website en Facebook

Neem geregeld een kijkje op onze vernieuwde website (www.bso-deboomhut.nl) en onze Facebookpagina (facebook.com/bsodeboomhut). Er staan o.a. veel leuke foto’s op van ‘onze’ kinderen!!!
Hoe vaker jullie foto’s of berichten ‘liken’, hoe meer bekendheid we krijgen…. Duimpje omhoog, dus!!!

 

Groetjes van ons allemaal

Frans van Kruining