Deze activiteiten gaan van start! Er zijn nog enkele plekken vrij.

Beste ouders,

Na een heerlijke zomervakantie zijn we nu al een week druk bezig in het schooljaar 2019- 2020. Ook bij BSO de Boomhut zijn we alweer volop bezig met onze doorlopende activiteiten. Vóór de zomervakantie hebben jullie een inventarisatie mail gekregen waarin je kon aangeven in welke activiteit je kind interesse had. Daar zijn heel wat reacties op gekomen, maar voor een aantal activiteiten hebben we nog plek voor nieuwe kinderen.

Popgroep

Volgende week maandag 2 september is er een introductieles voor de popgroep. We zoeken nieuwe bandleden om de popgroep compleet te krijgen. De popgroep zal iedere maandag repeteren in de kelder van locatie 't Huis. Aan het einde van het jaar zullen de kinderen een optreden verzorgen op het Zomerfeest. Tussendoor zal er een huiskamerconcert georganiseerd worden waar familie en vrienden welkom zijn en de talenten kunnen bewonderen.

Onze muziekleraar Jop zal komend jaar vervangen worden door zijn vriendin Jules. Ze is bijna klaar met haar opleiding muziekdocente. Naast de popgroep zal ze komend jaar ook gitaar en zangles aanbieden. Kinderen die hierin geïnteresseerd zijn, kunnen het formuliertje hieronder invullen. Welke dag van de week zal afhankelijk zijn van haar stage.

 
DSCN3461.jpg
 

Bikers gezocht!!!!!!!!

Op donderdag gaat er een groepje kinderen biken bij Greenpark  043 (https://www.green043bikepark.nl), een unieke plek in Maastricht waar pumptracks en obstakels gebouwd worden speciaal om op te biken. Fiets en bescherming wordt geregeld door het bikepark.
Sjef begeleidt de kinderen samen met Thomas en Mathijs, ervaren mountainbikers/ bmx'ers. Zij leren kinderen allerlei skills en trucs. De vooruitgang bij de kinderen is na een paar lessen al te zien.

Er zijn nog plekken voor nieuwe bikers. Op een uitdagend terrein, lekker buiten bezig zijn en leren van ervaren docenten. Wil je een keer meegaan om het uit te proberen dan kan dat. Laat dit dan ook weten via het onderstaande formulier.

 
bike web.jpg
 
 

Yoga start donderdag 5 september

Maak je gebruik van opvang op donderdag bij locatie ‘t Huis? Dan kan jij je opgeven voor yoga. Deze doorlopende activiteit wordt al enige tijd aangeboden door Esther Slegers. Alle communicatie loopt via Esther zelf.

Het 1e lesblok loopt vanaf 5 september en telt 19 lessen. Op 5 maart start het 2e blok en telt 14 lessen in totaal (met uitzondering van schoolvakanties en andere vrije dagen). Iedere les kost 7euro exclusief 9%BTW. BSO de Boomhut geeft donderdagkinderen een korting van 25 %.

Een keer proberen? Een proefles is gratis! Er worden lessen gegeven van 15.00 – 15.45 uur, van 16.00 – 16.45 uur en van 17 uur tot 17.45 uur. Kinderen van locatie ‘t Huis worden gebracht en gehaald door de groepsleiding.

 
yoga.jpg
 

Opgeven doe je bij esther@kinderyogamaastricht.nl. Tevens geeft ze lessen tieneryoga (10 -13 jarigen) en op zondagochtend ouder/kindyoga. Op www.kinderyogamaastricht.nl staat een overzicht van dit aanbod.


Meer info over onze doorlopende activiteiten vindt je hier.

Verstuur het onderstaande formulier in als je interesse hebt.

Name *
Name
Wil je meedoen met de introductie les van de popgroep aanstaande maandag 2 september
Op de introductie les laat je weten of je geïnteresseerd bent en mee wilt doen met een proefmaand.
Wil je op donderdag een keer mee gaan biken?
Frans van Kruining