Muay Thai, Yoga, Mindfulness

 

Wat is het doel van de lessen?

De lessen zijn bedoeld om de deelnemers meer bewust te maken van hun fysieke lichaam en emoties. Dit doen we door het combineren van 3 onderdelen: Yoga, Muay Thai en Meditatie. De lessen worden zo opgebouwd dat, ook al heb je geen ervaring of kennis zowel van Yoga, Muay Thai of Meditatie, iedereen mee kan doen.
Met deze workshop leren de deelnemers beter om te gaan met drukte en prestatie. Je leert om meer centraal te staan bij je emoties en de energie die dat in ons creëert. Je leert omgaan met pesten: naar ons zelf toe, anderen die ons pesten of het pesten van anderen. Tevens wordt de workshop aangepast naar de leeftijd van de deelnemers. Bij kinderen zal bijv. pesten en zelfvertrouwen meer centraal staan en bij volwassenen de druk van prestatie.

Yoga als warming-up
Yoga is een perfecte manier om je lichaam op te warmen omdat je je 100% op jezelf moet concentreren. Dit is een perfecte manier om een innerlijke reis te maken en verbinding met jezelf te kunnen vinden.

Muay Thai als fysieke inspanning
Muay Thai is een krijgskunst die zowel fysiek als mentaal uitdagend is en een belangrijke stap om meer liefde naar jezelf en andere te tonen. Je leert sterker in je schoenen te staan en ziet hoe sterk je eigenlijk zelf bent. Hierdoor krijg je meer zelfrespect en meer empathie naar jezelf toe.

Meditatie & Mindfulness als afsluiting 
Meditatie is niet meer dan fitness voor je hersenen! Het helpt ons om bewust te worden over onszelf, onze omgeving en de mensen om ons heen. Het leert ons om zachter te zijn en niet zo lelijk tegen onszelf of anderen te doen. 

 Wat kun je van deze workshop verwachten?

            ⁃           Dat de deelnemers met een ontspannen en prettig gevoel naar huis gaan. 

            ⁃           Meer kennis hebben over zichzelf.

            ⁃           Beter kunnen omgaan met hun emoties. 

            ⁃           Fysiek worden uitgedaagd.

            ⁃           Alle lessen worden door Irwin Vivas gegeven 

De workshop start vanaf 7 deelnemers. Kinderen van de maandag maar ook kinderen van andere dagen mogen zich opgeven voor deze workshop.