Nieuwsbrief November 2018

IMG_20180626_164754.jpg

Leuke uitspraak:

Melanie hoorde eerder al van iemand die zwanger was.
Milou: ‘mijn mama heeft ook een baby in de buik’.
Melanie: ‘goh, jij ook al?’
Milou: ‘nee, alleen mijn mama!’

Aanbouw Amby

Het zal de Amby-mensen niet ontgaan zijn: er wordt direct aan onze BSO een flinke aanbouw neergezet. Deze verbouwing wordt gedaan door ’t Magisch Theatertje, niet door ons. De familie Puijk (eigenaren) breidt zo haar binnenruimte uit om tijdens voorstellingen en feesten grotere groepen te kunnen ontvangen. Vanuit onze ruimte komt er een deur naar de nieuwe ruimte, maar wij gaan die ruimte verder niet gebruiken. Misschien soms….voor speciale gelegenheden.


Onze nieuwe collega Marion

marion.png
 

Vanaf het nieuwe schooljaar hebben we er ook weer een nieuwe groepsleidster bij: Marion Petri. Zij werkt op dinsdag en donderdag, met Guusje op mOERveld, op maandag is ze bij de Boomhut te vinden. Zij is een echt natuurmens en heeft voorheen jaren in een bso-groep bij de kinderboerderij in Daalhof gewerkt. Sommige van ons kennen Marion al jaaaaren, dus dat voelt lekker vertrouwd. Welkom bij ons, Marion!!!

Luizen

Ja hoor, ze zijn er weer, de kriebelbeestjes. Willen jullie daarom de komende tijd jullie kind thuis goed controleren en aan ons doorgeven als je luizen hebt gevonden/aan het behandelen bent?

Doorgeven kerstvakantie

Jullie hebben deze week allemaal de mail over de kerstvakantie gekregen. Graag iedereen zsm doorgeven wanneer je kind wel/niet komt. We zijn hier altijd een beetje pusherig in, omdat het simpelweg heel veel werk is om alle kinderen ‘in kaart’ te brengen en vervolgens daar een heel nieuw werkrooster voor te gaan maken. Al dat gepuzzel (dank je wel, Rozan!!) kost tijd en het is dan ook heel fijn als jullie op tijd reageren (dank jullie wel, ouders!!).
Stuur een mail naar info@bso-deboomhut.nl

Belangrijke data

* Ook dit schooljaar organiseren we natuurlijk weer een winterfeest, en wel op zaterdag 26 januari, vanaf 17.00u. We maken er weer een beleef-doe-verwonder ervaring van, dus dit wil je niet missen!!

* Verder is er natuurlijk ons jaarlijks terugkerende BSO-kamp, en wel op 1, 2 en 3 mei 2019. Het kamp is voor kinderen vanaf groep 5 of vanaf 8 jaar.
Verdere info over beide traditie-geworden activiteiten volgt later!

Stint

Zoals jullie ongetwijfeld weten, staan onze Stints al een tijdje, verplicht, ongebruikt in de schuur. Onze jaarlijkse Sinterklaasoptocht, waarbij we de Stint veranderde in een heuse stoomboot, zullen we dit jaar dan ook een keertje overslaan. We maken er op beide locaties natuurlijk wèl een gezellige middag van.

thuis web.jpg

Nieuwe kinderen

Vanaf het begin van het schooljaar zijn er weer heel wat nieuwe kindjes bij gekomen op onze BSO:

Pien, Lasse, Levi, Sam, Julius, Eysa, Stijn, Lola, Evelien, Veerle, Bilaal, Ollin, Joep, Samuel, Bo, Esmee, Thijs, Lotte, Amatullah, Michiel, Gijs, Timo, Tum, Joas, Jesse, Fenna N en Fenna P,

van harte welkom op onze BSO en we wensen jullie veel lol en plezier toe bij ons!!

Parkeersituatie ’t Huis

Sinds Maximus het pand achter ’t Huis beheert (voorheen middelbare school), mogen we niet meer parkeren op het onderste gedeelte, bij de fietsenstalling. Zij hebben een ketting opgehangen vòòr het bergje naar beneden, om dit te voorkomen. Let goed op, deze ketting is soms moeilijk te zien!

Cartridges/toners inleveren

Dit kan nog steeds! Bij ’t Huis staat een doos om ze in te doen. Mensen van de Boomhut mogen ze ook inleveren bij de groepsleiding aldaar.

Website en Facebook

 

Neem geregeld een kijkje op onze vernieuwde website (www.bso-deboomhut.nl) en onze Facebookpagina (facebook.com/bsodeboomhut). Er staan o.a. veel leuke foto’s op van ‘onze’ kinderen!!!
Hoe vaker jullie foto’s of berichten ‘liken’, hoe meer bekendheid we krijgen.... Duimpje omhoog, dus!!!

Groetjes van ons allemaal!

 
boomhutsticker.jpg
 
Frans van Kruining