Nieuwe activiteiten en workshops

Nieuwe activiteiten

Na de herfstvakantie starten we weer met leuke activiteiten bij BSO de Boomhut. Je kan op maandag een tas maken met Marjo en Marjan, meedoen met Muay Thai van Irwin bij Vivas Gym of meedoen met de popgroep op maandag of op dinsdag onder begeleiding van Jop. Opgeven kan via de website. Klik op de linkjes voor meer informatie.

MODE MET DE M&M’S

In deze workshop ontwerp je een eigen tas. Zelfs de stof die je gebruikt, verf je zelf. Hiervoor wordt de batik techniek gebruikt. Om de tas extra stevig te maken wordt deze gevoerd. De tas kun je versieren met allerlei materialen die je zelf uitzoekt.

Klik hier voor meer info.

mode ontwerp.jpg
 
 
Muay Thai%252Fbootcamp.jpg

Muay Thai

De lessen zijn bedoeld om kinderen meer bewust te maken van hun fysieke lichaam en emoties. Dit doen we door het combineren van 3 onderdelen: Yoga, Muay Thai en Meditatie. De lessen worden zo opgebouwd dat (ook al heb je geen ervaring of kennis zowel van Yoga, Muay Thai of Meditatie) iedereen mee kan doen.

Klik hier voor meer informatie.

 

Popgroep

Vanaf maandag 29 oktober en dinsdag 30 oktober starten twee nieuwe BSO bandjes. Onder begeleiding van Jop gaan de kinderen weer volop aan de slag.

Wil jij?

  • op een laagdrempelige manier fijn muziek maken met elkaar

  • zelf meedenken over het muziekrepertoire

  • de kans krijgen om op te treden voor ouders/broertjes/zusjes/opa’s/oma’s/e.a.

  • zangtips krijgen

  • allerlei muziek instrumenten leren bespelen

Klik hier voor meer informatie.

popgroep.png


Frans van Kruining