Zomerfeest 2018

Uitnodiging ZOMERCirCUS

 
 

Het einde van schooljaar 2017-2018 nadert en zoals ieder jaar sluiten we dit af met een gezellig zomerfeest. Dit jaar hebben we als thema CIRCUS. Er zijn optredens van twee nieuwe BSO bands. Ze hebben dit jaar meegedaan met de workshop van Jop en op het zomerfeest kunnen we genieten van de resultaten. Er zijn natuurlijk meer kinderen en ouders met talenten. Daarom hebben we een open podium. Wil je hier gebruik van maken dan kun je dat op het inschrijfformulier aangeven of bespreek dit met de groepsleiding. 

We zorgen voor lekkers op de barbecue en heerlijke salades. Als toetje is er ieder jaar weer ijs. Bij de bar kun je diverse frisdrank kopen en bij de waterbar kun je gratis smaakjes water zelf pakken. Een consumptiebon kost slechts 1 euro. We vragen een vergoeding van €7,50 pp, dat is inclusief eten, een ijsje en een consumptiebon. We vragen ouders om gepast te betalen bij de entree op het zomerfeest. 
Wil je graag komen dan kun je je opgeven door een mail te sturen naar info@bso-deboomhut.nl of vul het inschrijfformulier in en verstuur. 

* Wanneer: woensdag 4 juli van 17.00 tot 20.00 uur

* Locatie de Boomhut in Amby, Molenweg 4

* Neem je eigen bord, bestek en picknickkleed mee 

 
ZOMERFEEST 2018.jpg
 
Frans van Kruining