Zomervakantie info 2018

struinovernachting.jpg

Zomervakantie 

Zomervakantie regelgeving en info

Tijdens deze vakantie wordt de opvang voor ALLE kinderen verzorgd vanuit BSO de Boomhut. Er zijn echter enkele dagen zò druk dat we die dagen op twee locaties open zijn!! 
De kinderen die normaal naar ’t Huis gaan, moeten op de volgende dagen naar ’t Huis gebracht worden, de kinderen van de Boomhut gewoon naar de Boomhut brengen:

Week 1: maandag 9 juli, dinsdag 10 juli en donderdag 12 juli
Week 2: maandag 16 juli, dinsdag 17 juli
Week 6: maandag 13 augustus, dinsdag 14 augustus, donderdag 16 augustus en vrijdag 17 augustus
Is het je niet goed duidelijk waar je kind naar toe moet die dagen, neem dan (liefst via de mail) even contact op met Rozan.

BSO de Boomhut
Adres: Molenweg 4 in Amby
Telefoon: 043-3631793    

BSO ’t Huis
Adres: Oranjeplein 96
Telefoon: 043-7519717

Brengen en ophalen

Tijdens de vakantie is het de bedoeling dat je kind uiterlijk om 10.00 uur aanwezig is. Op die tijd gaan wij ervan uit dat iedereen er is en kan een evt. uitstapje of activiteit beginnen. Tijdens drukke dagen kunnen we vanaf dat tijdstip de groep gaan splitsen!
Om diezelfde redenen kan je kind pas worden opgehaald vanaf 17.00 uur

Natuurlijk kunnen we altijd van die regel afwijken als we gewoon op de locatie blijven, maar het is aan jullie om ons dan te informeren. Dus komt je kind later dan 10.00 uur of haal je je kind eerder op dan 17.00 uur, bel dan even of we er wel zijn!!! 

Parkeren

We vragen jullie dringend om in Amby de auto tijdens het brengen en halen niet op het weggetje naast de BSO te parkeren. Dat maakt het voor onze kinderen onoverzichtelijk en dus gevaarlijk. Parkeren graag op de straat of op de parkeerplaats achter!

Als je je kind hebt opgegeven en hij/zij komt toch niet, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Hoe eerder je je kind afmeldt,  hoe meer kans er is voor andere ouders die onverwacht juist wèl een plekje nodig hebben!

Abonnementen

Geef je kind eventuele abonnementen (FunValley, zwembad Geulle, Valkenier, Gaia park etc.) mee! Zo kunnen wij onze uitstapjes wat betaalbaarder maken. 

Mobieltjes

Steeds meer kinderen hebben hun eigen mobiele telefoon. We zouden het fijn vinden als die niet mee genomen wordt naar de BSO. We hebben voor noodgevallen altijd zelf een telefoon bij ons dus het is ècht niet nodig! Het zorgt enkel voor gedoe als er iets mee gebeurt of als hij kwijtraakt. 

Ouderbijdrage

Het komt wel eens voor dat we een uitstapje maken dat wat meer kost dan ons budget toe laat. De ouders van de kinderen die daadwerkelijk mee gaan vragen we dan een bijdrage. We informeren jullie daar o.a. over via het krijtbord. 

Zwemspullen/wandelschoenen/insmeren 

Het is aan te raden je kind iedere keer zwemspullen (badkleding, handdoek en vleugeltjes!) mee te geven. Ook al is het weer ’s ochtends niet goed, het kan altijd omslaan… 

Slippertjes zijn bij warm weer lekker, maar als we dan op avontuur willen gaan in het bos, zeer onhandig. Geef je kind daarom op zo’n dag stevige schoenen/sandalen mee.

Het is fijn als jullie op een zonnige dag, thuis al een eerste laag zonnebrandcrème op doen. Dat scheelt ons een ronde smeren!!

Niet-dringende-zakelijke-vragen 

Omdat we tijdens de vakanties hele dagen open zijn en Frans en Esther ook op vakantie zijn, staat het hele zakelijke gedeelte even op een laag pitje. Bewaar ‘niet-dringende-zakelijke vragen’ (ivm beleid, plaatsing, contracten etc.)  daarom a.u.b. tot na de vakantie. Dan zijn we allemaal weer fit en uitgerust om jullie te woord te staan! 

Onze vakanties op een rijtje: 

Rozan: week 2 (2de helft), 3, 4 en 5 van de zomervakantie
Melanie: week 1 en 2 (1ste helft)
Esther en Frans: week 1, 2, 3, 4 en 5
Kim: week 1 en 2
Elsa: week 2, 3 en 4
Diana: week 2, 3 en 4
Ruben: week 2, 3 en 4
Remco: week 3, 4 en 5
Marjo: week 6

Ethy, Jeff en Marjan werken de vakantie door, hun vakantie zit er al op of ze  gaan nog in het najaar! Vaste vervangers tijdens de vakantie zijn Mike, Jop, Karen, Atina en Juul.

Rest ons nog jullie allemaal een heerlijke zomer te wensen!!!

vakantie.jpeg
 

 

 

Frans van Kruining