Sport en spel

Zoek jij een leuke sportieve activiteit na school en zit je in groep 5 of hoger?
Geef je dan snel op voor Sport en spel!

Iedere donderdag kun je lekker ravotten in de gymzaal van basisschool Scharn. Ruben kent de meest leuke sportieve spellen voor kinderen. Samen plezier maken staat in deze activiteit voorop. En dit in BSO tijd. Deze activiteit valt onder activiteitenopvang lees hier meer over.

Sporten is goed voor kinderen. Het verbetert hun conditie, gaat overgewicht tegen, is goed voor hun zelfvertrouwen en leert hen omgaan met emoties zoals boosheid en verdriet bij het verliezen. Bovendien maken kinderen al sportend nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Vul het formulier in en geef je op!

sport en spel.jpg

Inschrijfformulier sport en spel:

Naam *
Naam
Kies uit de volgende opties *
Frans van Kruining